HOGYAN SEGÍTÜNK

Történeteink
 

Annakidején egyszerű játékokat játszottunk, indiánosdit, számháborút. Ráadásul nekem sok jóbarátom volt gyerekkoromban.

Ismét megszerveztük szülőtámogató alapítványi konferenciánkat, amelyen közel ötvenen lehettünk együtt, örökbefogadó szülők, örökbefogadásban érdekeltek, alapítványunk munkatársai és támogatói.

Köszönjük, hogy többen érdeklődtök a krízishelyzetben levő gyerekek felől. Megosztanánk néhány fejleményt velük kapcsolatban:

Júliusban ismét kapott egy újszülött baba Hepatect ellenanyagot az alapítványunkon keresztül. Köszönjük szépen a hozzájárulást mindazoknak, akik a felhívásra azonnal rámozdultak a szükség betöltésére.

Az, hogy csoda vagyok és csoda vagy, már közhelynek számít. Sokan igyekeznek elcsípni valamennyit a figyelmünkből erre hivatkozva. A csoda ragyogása meg is kopik miközben mindenféle elfogadható és elfogadhatatlan tartalommal töltik meg és tolják elénk. Mégis most a csoda védelmében írok. Nemrég egy valószínűségszámítást találtam, mely szerint az,...

Táborozások

2017.08.01

Hála Istennek, ebben az évben is sikerül támogatnunk az árva és hivatásos nevelőszülőknél élő gyermekek táboroztatását. Fontosnak tartjuk ezeket a nyári táborokat, mert itt épülhetnek szellemileg, tanulhatnak Istenről, és megismerhetik az Ő feltétel nélküli szeretetét.

Sára

2017.07.10

Bizonyára emlékeztek a márciusi babára, akinek Hepatect oltásra volt szüksége, amelyre Isten egy nap alatt kirendelte a segítséget. Egy újabb gyermek sorsa és jövője változott meg! Gyermekotthon, árvaság helyett szerető fészekbe került.

Hálásak vagyunk minden imatámogatásért, segítségért. Te is eszköz lehettél ebben!

ÚJABB CSECSEMŐ MARADT A KÓRHÁZBAN (Bihar megye), AKINEK SÜRGŐSEN HEPATECT ELLENANYAGRA VAN SZÜKSÉGE. SEGÍTHETSZ TE IS. MINDEN KIS ÖSSZEG SZÁMÍT.

Imádkozzunk azért is, hogy ennek a csecsemőnek is rendeljen a Jóisten befogadó, önzetlen keresztény családot!Az elhagyott újszülött nemegyszer betegen jön világra. Legtöbb betegség gyógyítható, vagy az...

Hála Istennek, Magyarországon is bejegyezhettük az Keresztyén Árvamisszió Alapítványt. Így mostantól az anyaországból közvetlenül lehet támogatni az alapítvány munkáját, akár rendszeres átutalással is.

KERESZTYÉN ÁRVAMISSZIÓ ALAPÍTVÁNY Adószám: 18876550-1-09 Bankszámlaszám: OTP 1173800821456152

2017. május 14-én, immár harmadik találkozóját szervezte meg az Árvamisszió Alapítvány. Ezúttal szakmai konferenciára került sor Szatmárnémetiben. Szűcs Sándor, lelkipásztor. és Sípos Tímea, szervező, segítségével a helyi baptista gyülekezet adott teret a rendezvénynek, a vasárnap délelőtti istentisztelet keretében. Felekezetközi alkalom volt,...ÉS MOST?

Támogasd küldetésünket