Táborozások

2017.08.01

Hála Istennek, ebben az évben is sikerül támogatnunk az árva és hivatásos nevelőszülőknél élő gyermekek táboroztatását. Fontosnak tartjuk ezeket a nyári táborokat, mert itt épülhetnek szellemileg, tanulhatnak Istenről, és megismerhetik az Ő feltétel nélküli szeretetét.

Robika, a testvére és nevelőanyukája Gere Jánossal együtt táborozott. Sok barátot szereztek, nevettek, nagyon sokat énekeltek és Isten nagyságáról hallhattak. Hálásak vagyunk az Úrnak, hogy kaptunk erre lehetőséget.

Egy székelyföldi családot is segíthettünk, akik három gyermeket fogadtak be. Így írt az anyuka: "A Jóisten megéreztette velem végtelen gondviselését. Áldott legyen az életetek és az adományozó személy élete is. Nagyon szépen köszönjük segítségeteket, így mindhárom gyermekem részt vehetett a Hargita tábor gyermekhetén! A Jóisten áldása kísérje életeteket!"
A Bihar megyei Hóreb táborban is többen ott lehettek olyanok, akiknek egyébként nem lett volna lehetőségük erre. Örvendük, hogy így is befogadhattunk gyermekeket, s hisszük, nem csak a vakáció idejére.

Áldott az Úr, aki gondoskodik rólunk!