Tamara , Virág és Paul

2019.08.26

Köszönjük, hogy többen érdeklődtök a krízishelyzetben levő gyerekek felől. Megosztanánk néhány fejleményt velük kapcsolatban:

Tamara, aki már négy éves, és leukémiával diagnosztizálták, október óta kórházban van, több városban is kapott már korszerű kezelést. Állapota változó, viszont jobbulásról adott hírt a kedves örökbefogadó szülőpár. Teljes felépülést, gyógyulást és az örökbefogadási folyamat egyszerű útját kívánjuk nekik!

Említettük Virágot is, aki Kolozsváron volt műtve két ízben is az elmúlt év folyamán. Az orvosok szerint, ha rendszeres orvosi megfigyelés alatt áll, betegségével együtt lehet élni. Munkatársunk elég sok energiáját igénybe veszi ennek a kislánynak a támogatása, sok erőt kívánunk neki Istentől!

Nem felejtkezünk el a Hargita megyei kisfiúról sem, Paulról, akinek sikerült a bukaresti orvosi ellátás idejére "pótmamit" szereznünk Adelina Toncean személyében. Paul kórházban felejtett, két éves, leukémiás kisfiú. Hálásak vagyunk a Blondie Szervezetért, akik ott vannak a kórházakban a gyermekek mellett, amikor a legnehezebb nekik. Egységben az erő!