HOW WE HELP

Our Stories

 

„Aki egyet is befogad ezek közül engem fogad be!”, mondta Jézus.
Karácsonyi ajándékként fogadták az önkéntes nevelőszülők azt a két csecsemőt, akiket sikerült még az ünnep előtt náluk elhelyezni.Hála Istennek, hogy segítségükre lehettünk!

„Tanuljatok jót tenni...” – olvasható az igei buzdítás a honlapunk fejlécében. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy Jézus Krisztus tanítását gyakorlatba ültessük. A kicsinyeket befogadni és velük jót tenni igen hasznos istentisztelet - saját tapasztalataink alapján is mondhatjuk. Istennek legyen hála azért, hogy eddig már több mint 20 csecsemőt és...

2016. december 10-én Szalárdon találkoztunk azokkal, akik az Árvamisszióhoz valamilyen módon kapcsolódnak. Közösségápoló jellegű volt a találkozó azoknak a családoknak, akik már megnyitották otthonukat az árvák előtt, de lehetőségük volt azoknak is eljönni, akik tájékozódni kívántak az Alapítvány munkájáról. Eddigi és jövendő támogatóinkon kívül...

A kis szőke Virág éppen a barátnőjével mosolyog a kamerába.
Ő is jó helyen van, hála Istennek!
Hisszük, hogy eljön az az idő, amikor ő is Isten mellett dönt!

Hála Istennek, mert a kis Tamásnak is kirendelte a szülőket, mi pedig fogyatéka ellenére is hisszük, hogy Isten félelmében sajátjukként nevelik és szeretik.
Új szülei, Attila és Marika, már nagyon régóta szerettek volna gyermeket. Mikor már majdnem lemondtak róla, jött a meglepetés. Az Úr meghallgatja az imákat! Tudomást szereztek az Alapítványról,...

Október 15-én több esetben is terepen voltunk. Látogatásaink során találkoztunk Lillával, aki éppen otthon volt, és a szép tolltartójával bajlódott.

Megfázás miatt nem tudott iskolába menni. Hála Istennek a nagyszülők neki is és két kishúgának is gondját viselik. Ők iskola miatt nem voltak otthon.
A másik esetünk Robika, akinek még mindig keressük a...

Október elején Melindát is támogattuk, hiszen a sérült gyermekek támogatása is céljaink között szerepel. Őt egy szörnyű baleset érte pár hónapja, de az Úr jó, és a felépülés folyamatban van.

Imákat kérünk érte, mivel a sokkot és a traumát feldolgozni nem könnyű, azonban ezekkel együtt is az Istenbe vetett hit és az újjászületés a legfontosabb....

Istennek hála János családjáért, amely befogadott két hátrányos helyzetű gyermeket, és vállalásukért, hogy Isten félelmében és szeretetben nevelik őket.
KÖSZÖNJÜK AZ EDDIGI TÁMOGATÁST, amit hálásan fogadunk ezután is. Mindenekelőtt hordozzatok minket imában!

Július 21-én, vasárnap délután azt a kisfiút ajánlottuk fel az Úrnak, akit nemrég sikerült hívő nevelőszülőknél elhelyezni Érbogyoszlón.

Megható pillanatok voltak, melyekben árvamissziós munkatársaimmal, Gere Jánossal és Berei Szűcs Lenkével, együtt osztozhattam! Az Úr kegyelmes! Gondja van az árva és elhagyott gyermekekre is!WHAT TO DO NEXT?

Support our mission